SportUltima oră

Continuă schimbările de antrenori la Viitorul Pandurii! Octavian Benga este al patrulea ”principal” al oltenilor în acest sezon

Doar o etapă a rezistat Alexandru Ciobanu în funcția de antrenor principal la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Deși a debutat cu victorie pe banca gorjenilor în această postură, scor 2-0 în deplasarea de la Dunărea Călărași, clubul susținut de Nicolae Sarcină a anunțat astăzi că noul antrenor al echipei va fi Octavian Benga (41 de ani).

Octavian Benga revine ca antrenor în Liga 2, la Viitorul Pandurii

Ultima echipă pe care reșițeanul a condus-o din postura de antrenor principal a fost ASU Politehnica Timișoara, de care s-a despărțit exact în urmă cu un an, după care Benga a ocupat funcția de antrenor secund la Universitatea Craiova, în mandatul lui Corneliu Papură.

Liber de contract din vară, după ce în Bănie a ajuns Laurențiu Reghecampf, Octavian Benga revine astfel ca ”principal”, după un an, tot în eșalonul secund. Este la a doua experiență în Liga 2.

Benga: ”Eram în discuții de vreo două săptămâni, iar azi am semnat contractul”

Sâmbătă, de la ora 11:00, antrenorul născut la Reșița va debuta la noua sa echipă, Viitorul Pandurii, în meciul cu Dacia Unirea Brăila, programat la Târgu Jiu, în etapa a 15-a din Liga 2.

”Da, este adevărat, sunt noul antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Eram în discuții de vreo două săptămâni, iar azi am semnat contractul. Am ajuns de dimineață la Târgu Jiu și am luat un prim contact cu jucătorii. Mai avem două etape din acest an, în care nu poți schimba prea multe, iar din iarnă vedem ce modificări putem face. Dacă ne uităm pe clasament, e aproape imposibil să mai prindem play-off-ul. Obiectivul va fi formarea unei echipe competitive pentru sezonul viitor, campionat de la care ne dorim mult mai mult”, a spus Benga pentru Liga2.ro.

Noul principal al echipei Viitorul Pandurii a mai precizat că Alexandru Ciobanu va rămâne în cadrul clubului ca antrenor secund, funcție pe care a mai ocupat-o în mandatele lui Lupuț și Trică.

Sursă
liga2.prosport.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button