MondenUltima oră

CRBL ar fi sărit la bătaie cu un intepret de muzică populară din Gorj în platoul „Te cunosc de undeva!”

Un scandal uriaș a avut loc pe 30 mai în platoul Te cunosc de undeva! CRBL ar fi sărit la bătaie la o altă vedetă de la Antena 1. Conflictul a început chiar în timp ce jurații analizau momentele din semifinală.

Un scandal uriaș a avut loc pe 30 mai, în platoul Te cunosc de undeva!, emisiune difuzată la Antena 1. CRBL și Valentin Sanfira au fost la un pas de bătaie chiar în timpul jurizării semifinalei show-ului transformărilor. Partenerul Codruței Filip i-a arătat colegului de emisiune al lui Radu Țibulcă un semn obscen. CRBL nu s-a mai controlat și l-ar fi atacat.

Mai multe surse au declarat că atât concurenții, cât și jurații au rămas șocați de felul în care a reacționat CRBL. El a sărit să-l atace pe partenerul Codruței Filip, perechea lui Radu Țibulcă aflându-se în partea stângă – sus a canapelei concurenților, iar Sanfira era în dreapta – jos.

Din cauza scandalului, producătorii au hotărât să oprească filmările semifinalei show-ului transformărilor. Concurenții au părăsit platoul Te cunosc de undeva! – sezon 19 în dimineața de 31 mai, în jurul orei 01:00, potrivit Cancan.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *