Eveniment

Criminalul care a omorât-o pe fiica lui Sandokan, în Obreja, pus în libertate, după nici 13 ani de pușcărie

Ștefănescu Toma, cel care a omorât-o, în septembrie 2010, pe fiica lui Sandokan, în cartierul Obreja din Târgu Jiu, aplicându-i șapte lovituri de cuțit, va fi eliberat condiționat, la nici 13 ani de la comiterea faptei. Asta a decis, pe 18 aprilie, Judecătoria Târgu Jiu, deși condamnatul Ștefănescu Toma avea de executat 18 ani și opt luni de închisoare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a făcut contestație, însă, miercuri, Tribunalul Gorj a respins contestația, motiv pentru care criminalul din Obreja va fi eliberat condiționat.

Crima din Obreja, din 2010, nu a fost uitată de locuitorii din cartier. Soția criminalului a murit, la spital, la câteva zile după ce a fost înjunghiată de șapte ori. Bărbatul ei mai fusese implicat în fapte cu violență.

Făptașul a ajuns atunci după gratii, dar a fost condamnat definitiv abia în 2014, la patru ani de la crimă, după ce dosarul a ajuns până la Înalta Curte. În picioare a rămas sentința instanței din Craiova care a decis: 18 ani și opt luni de închisoare cu executare pentru făptaș și interzicerea unor drepturi.

Marilena Baldovin a fost dusă cu elicopterul la un spital din capitală, dar medicii au mai putut să o țină în viață numai două săptămâni. A lăsat în urmă un copil de zece ani care are acum 23 de ani.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *