Ultima oră

Cum a declanșat coronavirusul isteria hârtiei igienice. În Australia, o rolă se vinde online cu 1.000 de dolari

Pe măsură ce temerile legate de coronavirus continuă să ia amploare în întreaga lume, au apărut și oportuniști care au încercat să capitalizeze frica.

După ce au apărut imagini cu rafturile supermarketurilor complet golite de hârtia igienică, pe site-urile de comerț online din Australia au fost scoase la vânzare pachete de hartie igienică cu 100.000 de dolari australieni, adica aproape 60.000 de euro, relatează Metro.

Un utilizator din Sydney și-a încercat norocul pe Facebook Marketplace scoțând la vânzare o singură bucată de hârtie cu echivalentul a aproximativ 550 de euro.

Deși publicul este informat pe toate canalele că noul coronavirus cauzează „o boală asemănătoare gripei, care nu provoacă probleme explozive de digestie”, asta nu i-a împiedicat pe oameni să se aprovizioneze din timp. Niciun produs nu este mai de preț pe rețelele de comerț online decât hârtia igienică.

Un bărbat a postat pe un site un anunț de vânzare pentru o rolă de hârtie cu două straturi pentru suma de 1.000 de dolari.

Am postat anunțul mai mult pentru propria mea distracție, având în vedere evenimentele actuale”, a declarat bărbatul pentru 7news.com.au.

   
Sursă
https://www.digi24.ro/

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *