Ultima oră

Cum a fost țepuit un bărbat cu 42.000 de euro. A vrut să cumpere un teren!

Poliţiştii constănţeni au efectuat, miercuri, două percheziţii domiciliare, în municipiile Constanţa şi Brăila, într-un dosar penal de înşelăciune, fals în declaraţii şi complicitate la înşelăciune.

O femeie este acuzată de vânzarea unui teren care nu îi mai aparţinea.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 4 octombrie 2023, o femeie şi un bărbat ar fi indus în eroare un cumpărător, cu ocazia încheierii unei procuri notariale care ar fi atestat faptul că femeia ar fi proprietara unui teren aflat în judeţul Buzău, pe care urma să-l vândă persoanei vătămate. În realitate, terenul respectiv nu s-ar mai fi aflat în proprietatea femeii, aceasta fiind executată silit în anul 2014″, informează Inspectoratul General al Poliţie Române.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 210.000 de lei (echivalentul a aproximativ 42.200 de euro), sumă reprezentând preţul terenului pe care cumpărătorul l-ar fi achitat anterior încheierii contractului de vânzare – cumpărare.

În urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie, două laptopuri şi cinci telefoane mobile.

În acest caz cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi cel al poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Sursa: Agerpres

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *