Monden

Cum a putut Maria Constantin și iubitul ei să fie nași de cununie dacă nu sunt căsătoriți religios

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, au anunțat că sunt nași de cununie. Totuși, tuturor le-a fost atrasă atenția când au auzit acest lucru, asta deoarece se știe foarte bine că poți fi naș de cununie doar dacă la rândul tău ești căsătorit.

FOTO: SPYNEWS.RO

Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost o zi plină de emoții și de fericire pentru Maria Constantin și Robert Stoica, iubitul ei. Cântăreața și partenerul său de viață anunțau pe pagina de Facebook că sunt nași de cununie și că urmează să meargă în fața altarului alături de finii lor.

Religia ortodoxă nu permite să fi naș dacă la rândul tău nu ești căsătorit, însă există și o anumită dispensă din partea preoților de a putea să-ți permită acest lucru, dar cu obligația ca în anul următor să faci acest pas.

Maria Constantin și Robert Stoica au fost nași…doar cu numele, deoarece oficial nași de cununie pentru cuplul proaspăt căsătorit au fost părinții lui Robert Stoica, iubitul cântăreței.

”Părinții iubitulul meu sunt nașii de botez ai ginerului, sunt nașii părinților lui, iar în biserică de fapt și de drept au fost nași părinții iubitului meu. Noi am fost mai mult cu numele, au fost cumva două perechi de nași, dar cumva cununați și căsătoriți am nășit cumva împreună cu părinții lui Robert (n.r. iubitul Mariei Constantin). Faptul că fiind părinții care i-au cununat, nu a fost nicio problemă”, a transmis Maria Constantin, pentru spynews.ro

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *