Interviu

Cum a reușit o FRUMOASĂ tânără de 28 de ani din Rovinari să își transforme hobby-ul într-o afacere și cum rezistă în pandemie!

Ana Maria Stoenescu are 28 de ani deține de aproximativ trei ani un salon de înfrumusețare în Rovinari, are zeci de cursuri absolvite în domeniul în care activează și arată FENOMENAL! Cum reușește citiți în interviul de mai jos:

Reporter: Ce cursuri ai absolvit, până în acest moment, în domeniul frumuseții? Cred ca ar trebui să le enumeri pe cele mai importante, din ce am observat pe contul tău personal ai zeci de specializări în acest domeniu.

Ana Maria Stoenescu: Da, am absolvit cursurile mai multor academii în domeniile de coafura, make up și stilist protezist. O să enumăr academiile și traineri de renume ale căror cursuri le-am absolvit, acestea ar fi: INGLOT România, The Academy of Make-up Artist by Lorena Vilcu Cioboata, Oxana Novacovici, Antonia Rondelli, Evelina Păunescu, Ludmila Tarakanova și cum am spus și mai sus mai sunt și altele. Aceste cursuri acoperă doar domeniul make-up. Am urmat cursurile de coafura de ocazie în care am avut onorata plăcere să îl întâlnesc pe maestrul coafurilor de top din România și nu numai, LAURENT TOURETTE, Liuba Trofaniuc, Sasha Flavius,Oxana Ionescu, iar în domeniul stilist protezist am finalizat cursurile la Academia Denisa Bereski.

 

Rep: O mulțime de cursuri și ți-am cerut să ne vorbești de cele mai importate (zâmește)! Toate astea din pură pasiune și pentru a le oferi clientelor tale servicii de calitate și zâmbete, nu?

A.M.S.: Da, serviciile oferite clientelor sunt de înaltă calitate datorate atât cursurilor finalizate dar mai ales pasiunii mele pentru acest domeniu de beauty. Doamnele și domnișoarele care ne trec pragul au parte de servicii de make-up Artist, hairstylist și nails artist. Probabil că o să par multitasking, însă fac doar ceea ce îmi place, și îmi place ceea ce fac! (zâmbește)

 

Rep: Când ai pus pe picioare salonul și cât de mulțumită ești de afacerea ta?

A.M.S.: Sunt foarte mulțumită de afacerea pe care o administrez deoarece odată cu aceasta am evoluat și eu ca persoana nu numai ca antreprenor! Sper ca lucrurile să evolueze în aceeași măsură și de acum înainte. Deschiderea oficială a salonului de înfrumusețare a avut loc în urma cu 3 ani, cu aproximație.

Rep: Cum ți-a afectat pandemia afacerea?

A.M.S.: Pot să spun doar ca îmi este dor de nebunia petrecerilor în care coafam și machiam încontinuu. Această arie a fost mai afectată pe perioada pandemiei, însă am privit și o parte pozitiva, peste partea negativă din punct de vedere financiar, și anume: am avut mai mult timp să reflectez asupra vieții și sa mă bucur de lucrurile mărunte pentru că acestea ne fac până la urmă, fericiți.

 

Rep.: Am observat din imaginile postate pe contul tău de Facebook că mergi foarte des la sala de fitness, bine că în această perioadă nu ești la fel de solicitată ca până acum însă împaci munca din salonul de înfrumusețare cu sportul?

A.M.S.: Da! Clar îmi petrec peste jumătate din timpul meu în salon deoarece sunt foarte dedicată muncii și uneori cam stricta, recunosc (zâmește), însă de ceva timp m-am organizat altfel decât o făceam de obicei și am început sa îmi dedic timp și mie ca persoana, sa mă redescopăr. Sportul a apărut în viața mea din păcate într-o perioada dificila, iar cu ajutorul lui am reușit sa mă „deblochez”.

 

Rep : Pe lângă sport urmezi și o dietă alimentară?

A.M.S.: La sala de fitness încerc să ajung cât mai des posibil, ador să fac mișcare deoarece pe lângă tonusul muscular, îmi păstrez mintea fresh și este un fel de buton de „restart”. Încă nu sunt atât de cunoscătoare în domeniul nutriție. Sunt la început și nu am încă studii în domeniu, însă pe viitor îmi doresc sa aprofundez și această arie; pot să susțin doar un lucru: sportul merge în strânsă legătură cu o disciplină alimentară. Nu am o dieta la modul strict ! Aș spune că am un stil de viață sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button