Ultima oră

Cum va fi vremea în România de Paște

Avem prognoza meteo pentru Paște. Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu a anunțat cum va fi vremea în România în perioada următoare.

„După perioada pe care am traversat-o, veștile pe care le avem sunt unele bune. Așteptăm o încălzire a vremii. Este foarte probabil ca anul acesta să se respecte acea tradiție care zice că de Paște vremea este cam cum este și de Florii și așteptăm astfel în ambele zile de sărbătoare, o vreme bună în general, chiar dacă vor mai fi condiții de precipitații, de ploi, iar temperaturile maxime posibil să se situeze în ziua de Paște între 8 și 18 grade.

Sunt temperaturi apropiate de normalul perioadei în care ne aflăm și precipitațiile despre care vă vorbeam posibil să se manifeste mai ales pe partea de sud-sud-est a teritoriului.

Ninsori mai puțin probabil pe acest proces de încălzire, dar până la Paște posibil să mai ningă în zona montană înaltă, în timpul episodului de precipitații pe care îl așteptăm în prima parte a săptămânii viitoare.

Deci marți, miercuri posibil să plouă pe partea de sud-sud-est a teritoriului, iar în zona montană, mai ales în cea înaltă, se mai ningă și să se mai depună un strat nou, în special în Carpații Meridionali.

Deci, pe ansamblu, posibil ca și de Paște încă să existe un strat consistent în special în zona înaltă”, a spus directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *