Ultima oră

Cum va fi vremea în weekend

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat ce temperaturi vom avea în acest weekend şi la ce să ne așteptăm de săptămâna viitoare.

„Vorbim într-adevăr de temperaturi care la scara întregii țări, chiar începând de mâine, se vor situa între 20 până la 28 grade la fel și sâmbătă, 21- 27 grade.

Începutul săptămânii viitoare va fi caracterizat de valori cuprinse între 20 până la 26 grade ceea ce înseamnă valori termice apropiate de normele perioadei.

Vorbim însă și de posibilitatea să mai avem fenomene de instabilitate atmosferică caracterizate prin averse, descărcări electrice pe parcursul după-amiezelor.

ANM, prognoza meteo: Vremea în România
Mâine, în zona de munte și local în partea de vest, sud și centru a țării, izolat vor fi și condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate 15-20l/m², iar în timpul averselor, intensificările de vânt pot înregistra viteze de 40-60km/h chiar și la sfârșitul săptămânii, local mai ales în zonele montane și submontane.

O probabilitate de asemenea mai mare în partea de sud a țării să mai avem înnorare, înnorări temporar accentuate și de altfel, aceste fenomene să fie de interes până la sfârșitul acestei primă veri”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *