ActualitateUltima oră

Cunoscută interpretă din Târgu Jiu, mesaj CUTREMURĂTOR!

Cunoscuta interpretă de muzică populară din Gorj, Ornela Pasăre, a postat un mesaj cutremurător pe contul personal de Facebook după ce a aflat că bunul său prieten Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă.  „Nu pot sa cred, prieten drag! 😭😭😭 Drum lin printre stele, suflet frumos! Ai plecat prea devreme dintre noi! 😭 Bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace” a scris interpreta de muzică populară Ornela Pasăre pe contul personal de socializare.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în apartamentul în care locuia în București. Câțiva prieteni au dat alarma, pentru că actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon, iar câinele său lătra insistent în locuința.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur. Prietenii lui au fost cei care au alertat autoritățile după ce o vecină i-a anunțat că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8 și a inundat mai multe apartamente. Actorul locuia într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei cu chirie, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă când a ieșit cu câinele la plimbare.

Pompierii au spart ușa pentru a reuși să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă. Prietenii Lui Costin Mărculescu exclud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să lanseze o carte la sfârșitul acestei luni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *