Ultima oră

Cunoscută solistă de muzică populară din Gorj, hărțuită de un individ din Giurgiu. Primea peste 700 de mesaje pe noapte!

Un bărbat Giurgiu a fost reținut de poliție după ce luni de zile a hărțuit-o pe cunoscuta cântăreață de muzică populară Mariana Ionescu-Căpitănescu. Ce au descoperit poliţiştii.

Urmare cercetărilor, acest individ făcuse inițial o obsesie pentru solista Marcela Fota, sora Marianei Ionescu-Căpitănescu, care într-un final a reuşit să-i blocheze numărul.

Ulterior, individul a luat-o în vizor pe Mariana Ionescu-Căpitănescu pe care a hârțuit-o luni întregi cu mesaje şi telefoane în care îi adresa injurii.

Mariana Ionescu-Căpitănescu nu a reuşit să-i blocheze numărul pentru că individul o contacta de pe mai multe numere de telefon. Ajunsese să o sune chiar și de 200 de ori pe zi.

Mai mult, artista ne-a mărturisit că la un moment dat și-a închis telefonul la ora 11 noaptea și când l-a redeschis, avea peste 700 mesaje primite de la acest individ.

Depășită de situaţie, Mariana Ionescu-Căpitănescu a făcut plângere la poliție.

Polițiștii craioveni au demarat imediat cercetările. Bărbatul are 39 de ani și este din satul Bulbucata, judeţul Giurgiu.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa bărbatului și au ridicat mai multe dispozitive electronice: laptop-uri și telefoane mobile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărțuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *