Monden

Cunoscutul afacerist Turtoi s-a CĂSĂTORIT în acest weekend! Soția ÎNSĂRCINATĂ deține un cămin de bătrâni de LUX și alte două AFACERI! FOTO

Dragoș Turtoi s-a făcut remarcat în showbiz la scurt timp după ce a devenit asociatul lui Răzvan Munteanu, soțul artistei Delia Matache. Cei doi au avut chiar și la Târgu Jiu, în urmă cu mai mulți ani, un club de noapte, însă au renunțat destul de repede la afacere.

Dragoș Turtoi s-a căsătorit civil la Primăria Sectorului 4 din București, în acest weekend, cu o frumoasă tânără pe nume Irina Daniela Gâdea. Aceasta deține un cămin de bătrâni de lux, un loc de joacă pentru copii, ambele în Giurgiu. Pe lângă aceste afaceri frumoasa șatenă administrează și două magazine cu articole vestimentare unul în Giurgiu și altul în București, conform contului personal de socializare al acesteia.

Conform imaginilor postate de Dragoș Turtoi pe contul personal de Facebook se pare că frumoasa sa soție este însărcinată, burtica de gravidă fiind destul de vizibilă în imagini. „ Am făcut-o și p’asta!! Și câte ne mai așteaptă! Noi să fim fericiți” , „și de aici începe povestea”, sunt mesajele pe care cei doi tineri și-le au postat pe conturile de socializare alături de câteva imagini de la cel mai important eveniment din viața lor de până acum.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *