Ultima oră

Cursanții Școlii Populare de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, la finalul acestui an de studiu!

Peste 3200 de cursanți talentați și dedicați își vor prezenta, în perioada 10 mai – 22 iunie 2024, în cadrul tradiționalului examen de sfârșit de an școlar, cunoștințele și abilitățile dobândite, demonstrând pasiunea lor pentru domeniul artistic ales.Examenele au debutat, ieri, cu probele de la disciplinele pictură și vioară, susținute de cursanții coordonați cu profesionalism de Ioana Modoran și Gavril Fieraru. Lucrările micuților artiști au demonstrat creativitate, talent și o bună stăpânire a tehnicilor artistice, în timp ce interpretările cursanților de la disciplina vioară au umplut sala de emoție și armonie.
Un alt moment important a avut loc la Văgiulești, unde micuții dansatori ai comunei, dar și din Samarinesti și Motru, coordonați de Petre Pistol, s-au întâlnit și au adus veselie și culoare prin prestația lor energică și plină de emoție.
Ziua s-a încheiat cu o vizită la Cătunele, unde cursanții de la secția de pictură, coordonați de Diana Apetrei, și-au etalat lucrările create de-a lungul anului școlar. Expoziția a fost o ocazie excelentă de a admira talentul și creativitatea acestor copii frumoși.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *