Ultima oră

Cutie cu bani ascunsă în pământ

Polițiștii au descoperit în comuna Vințu de Jos, Alba, îngropată în pământ o cutie metalică în care se afla suma de 460.000 de lei, ascunsă de hoții de cupru. Acțiunea s-a desfășurat în patru județe.

Un bărbat a fost arestat preventiv, un altul a primit arest la domiciliu şi alţi doi sunt cercetaţi sub control judiciar în dosarul de furt de cupru în valoare de 200.000 de euro în care poliţiştii au făcut percheziţii în judeţele Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov.

Potrivit Poliţiei Române, în urma percheziţiilor făcute de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în dosarul penal de furt calificat, patru bărbaţi bănuiţi de sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Au fost emise un mandat de arestare preventivă, un mandat de arestare la domiciliu şi 2 măsuri de control judiciar. Patru bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 49 de ani, din județele Alba, Cluj și Hunedoara, sunt cercetați pentru furt calificat. Aceștia ar fi sustras o cantitate însemnată de cupru, fapta fiind săvârșită în luna august a acestui an.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button