Dezvăluiri

CUTREMURĂTOR! Cele două minore abuzate sexual de afaceristul Maronidis, în ȘOC EMOȚIONAL! Una dintre fete a încercat să se SINUCIDĂ! „Când o să iasă din pușcărie, clar O SĂ MĂ OMOARE!”

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, aflat în arest, de la finele lunii august a.c., fiind acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani, a încercat să scape cu o măsură preventivă mai blândă, cea a arestului la domiciliu, însă judecătorii i-au respins solicitarea, la finele săptămânii trecute. În tot acest timp, cele două minore abuzate sexual de către acesta au rămas în șoc emoțional, după trauma din această vară și fac ședințe de psihoterapie. Una dintre fete a avut două tentative de a-și pune capăt zilelor, iar în urmă cu câteva zile minora s-a automutilat, deși merge constant la ședințe de psihoterapie, de două luni. Mama acesteia a renunțat la serviciu pentru a o avea tot timpul sub observație, fiind îngrozită că fiica ei ar putea recurge, din nou, la un gest necugetat. Cealaltă fată spune, într-o conversație cu prietena sa, că se teme să nu fie omorâtă de Maronidis, în clipa când acesta va ieși din închisoare și afirmă că nu se simte în siguranță nici în drumul său spre școală.

Victimele abuzurilor sexuale…

… ale afaceristului Maronidis trăiesc un adevărat coșmar.
În ciuda eforturilor psihologilor, una dintre fete a încercat să se sinucidă, iar după ce a eșuat, s-a automutilat cu un cuter. Minora și-a făcut multiple tăieturi pe ambele picioare, gestul său șocându-i pe părinții acesteia.

Mama fetei a luat decizia să renunțe la locul de muncă și a preferat să rămână în preajma fiicei, pentru a o ajuta să depășească șocul emoțional prin care trece de mai bine de două luni, de când a fost abuzată sexual de omul de afaceri Laurențiu Maronidis.
La fel de tulburător este și un desen horror al minorei, care înfățișează o femeie, pe umerii căreia se sprijină o creatură ciudată, întunecată și fără chip, intitulat ”Just our secret” (doar secretul nostru – n.n), iar pe fundal este scris, de mai multe ori ”Ha, ha, ha…”.

Părinții fetei sunt de-a dreptul devastați după ce au descoperit în caietele de școală ale acesteia pagini întregi de însemnări în care, potrivit psihologilor, minora își revarsă ura, dar și teama față de cel care a abuzat-o.
Și din discuțiile dintre cele două minore reiese că acestea se tem pentru viața lor și sunt îngrozite de faptul că Maronidis ar putea beneficia de o măsură preventivă mai blândă din partea judecătorilor.
”Și când e arestat ți-e frică?”, întreabă una dintre minore, iar cealaltă răspunde îngrozită: ”pt toată chestia asta el când o să iasă din pușcărie clar o să mă omoare. Da normal. Are oameni. O are pe nevasta sa care dacă vrea poate să îmi facă rău. La ce liceu am intrat știe tot. Nu sunt în siguranță nici când vin de la școală”.

Reamintim…

… că, omul de afaceri Laurențiu Maronidis, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach, a fost reținut, pentru 24 de ore, luni, de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.
Afaceristul este acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani.
Potrivit unor mărturii, coroborate cu înregistrări audio-video, care au ajuns la polițiștii de la Investigații Criminale, afaceristul a întreținut acte sexuale orale cu una dintre minore, în timp ce cu cealaltă minoră a întreținut, de cinci ori, relații sexuale, pe terasa din jurul piscinei Elegance Beach și într-o încăpere a complexului de agrement, în perioada 12-23 august a.c..

 

Cu doar două luni înainte să fie abuzată, una dintre fete a fost chiar imaginea cu care era ilustrat anunțul postat de Maronidis pe rețelele de socializare prin care promova deschiderea piscinei, în sezonul estival trecut.
De altfel, este știut faptul că la acea piscină, una dintre minore mergea de mai mulți ani, împreună cu tatăl său, acesta fiind, până în acestă vară, amic cu afaceristul Maronidis.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *