Monden

Cuza, mărturisiri în lacrimi, despre cum a pus-o pe mama sa într-o situație neplăcută la ceremonia de absolvire a CNSH Târgu Jiu

Cuza este de origine din Târgu Jiu și absolvent al Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu, s-a făcut remarcat în showbiz prin proiectul Noaptea Târziu, însă toată țara l-a cunoscut datorită participării sale în cadrul emisiunii Asia Express, unde este concurent.

Cuza a scos la iveală unul dintre cele mai dureroase episoade din viața sa, iar fără ocolișuri, în competiția Asia Express, concurentul a povestit pe îndelete un moment care îi va rămâne în minte toată viața. Mai exact, cu lacrimi în ochi, artistul și-a adus aminte de un moment din perioada în care se pregătea de ceremonia de absolvire a CNSH Târgu Jiu, atunci când a pus-o într-o situație extrem de neplăcută pe mama sa.

Atunci când a terminat clasa a XII-a, la absolvirea liceului, Cuza a făcut un gest pe care îl regretă enorm și până în ziua de astăzi, potrivit spuselor lui. Mai precis, venind dintr-o familie modestă, părinții săi nu și-au permis să cumpere un aparat de fotografiat pentru a imortaliza momentul, ci au împrumutat unul de la niște cunoștințe. Respectivul aparat nu era unul de ultimă generație, ci unul mai vechi, motiv pentru care Cuza, la momentul respectiv, s-a simțit inferior față de colegii săi care aveau mai multe posibilități financiare. Astfel, în lacrimi, concurentul de la Asia Express a spus că atunci a rugat-o pe mama lui să plece, iar cea care i-a dat viață a părăsit ceremonia de absolvire plângând.

„Mă bântuie și o să mă bântuie toată viața este la absolvire în clasa a XII-a. Era toată ceremonia în amfiteatru și ai mei nu aveau aparat foto și au împrumut de la niște prieteni, unul destul de vechiuț. Atât de rușine mi-a fost de ceilalți colegi care aveau părinții mai bogați, încât m-am dus la mama și i-am spus că o rog să plece și mama a plecat plângând de acolo. Și acum am lacrimi în ochi.”, a povestit Cuz

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button