Ultima oră

Dacian Cioloș este noul președinte USR PLUS. L-a învins pe Dan Barna cu 50.9% din voturi

Dacian Cioloș este noul președinte al USR PLUS, după al doilea tur de scurtin intern, organizat vineri. El l-a învins pe Dan Barna, fostul președinte al partidului.

Dacian Cioloș și Dan Barna s-au confruntat în ultima săptămână în turul al doilea al alegerilor interne, după ce în primul tur niciunul dintre cei trei candidați nu au obținut 50% plus 1 din voturi. Cel de-al treilea candidat a fost Irinel Darău, care a obținut doar 10% din voturi.

Dacian Cioloș, noul președinte al USR PLUS, a declarat, vineri seara, că fuziunea dintre USR și PLUS a fost validată prin vot și i-a mulțumit lui Dan Barna, căruia i-a transmis că vrea să lucreze împreună în continuare.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din partid care au votat în număr foarte mare. Cred că am dovedit că putem avea matuitate și înțelepciune să ducem la bun sfârșit un proces deschis. Mi se pare că participarea este importantă, pentru că arată că cei care s-au înscris în USR sau în PLUS cred în acest proiect al fuziunii și îl valideazză prin participare masivă la vot”, a spus Dacian Cioloș, după câștigarea alegerilor.

„Îi mulțumessc lui Dan Barna, pentru că a crezut în acest proiect. Îl asugur și îi asigur pe toți colegii că vom lucra împreună. Avem nevoie de experiența tuturor celor care au asumat responsabilități în partid și în stat. Vom găsi modalități să lucrăm împreună. Eu asta îmi doresc”, a spus Cioloș.

sursa: antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button