Eveniment

Daiana Ilinca și interlopul Boby Cristian, împreună la Judecătoria Târgu Jiu, în dosarul de șantaj a afaceristului Bîrsescu

Daiana Ilinca și Căldăraru Ovidiu Laurențiu zis Boby Cristian, din Târgu Jiu, au participat, miercuri, împreună, la Judecătoria Târgu Jiu la un nou termen din dosarul penal de șantaj în care au fost trimiși în judecată în 2021. Cei doi, dar si Cristian Mihuțoiu, sunt inculpați într-un dosar de șantaj ce a fost instrumentat de procurorii din municipiu, infracțiunea fiind comisă la adresa omului de afaceri Mihai Birsescu, în urmă cu cinci ani de zile. Instanța a stabilit un nou termen pentru 28 septembrie, urmare a faptului că martorul citat era lipsă. Acesta, potrivit instanței, va fi adus cu mandat la nouă înfățișare din dosar.

Reamintim că Daiana Ilinca, tânăra având 20 de ani la comiterea faptei, și Birsescu au avut o relație, perioadă în care tânăra a decis că îl poate șantaja cu o sarcină inventată.
Mai exact, planul l-a pus la cale împreună cu iubitul pe care îl avea în paralel, cu Boby Cristian, planul fiind ca Daiana Ilinca să îl anunțe pe afacerist că este gravidă și că va da în presă presupusa sarcină.

Femeia și iubitul ei i-ar fi cerut afaceristului suma de 27.000 de euro ca să nu facă publice detalii despre presupusa idilă.

Tânărul de 27 de ani, atunci, implicat între timp in mai multe dosare penale și iubita sa au fost reținuți de Poliție. Omul de afaceri Mihai Bârsescu a negat că ar fi implicat dosarul penal.
Dosarul a ajuns pe rolul instanței de judecată abia în ianuarie 2021. În acest dosar s-au derulat deja 16 termene.

Boby Cristian și Daiana Ilinca au o relație apropiată și în prezent, cei doi prestând împreună afaceri ilegale în străinătate.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *