Social

De aproape patru ori mai multe locuri de muncă decât persoane interesate să se angajeze

Gorjeni nu mai vor să lucreze, estre concluzia la care au ajuns agenții economici care au participat, joi, 7 septembrie, la Bursa Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Gorj. Firmele au oferit 390 de locuri de muncă, dar 101 persoane au fost interesate să se angajeze.
Bursa Locurilor de Muncă a avut loc la Anna Events. La această acțiune au participat 29 de angajatori din județul Gorj. „Nu au fost multe persoane interesate să muncească. Nu știu ce se întâmplă și cum trăiesc unele persoane. Oferim salarii bune, dar și așa oamenii nu să lucreze“, a spus un angajator participant.

„Proiectul are ca obiectiv general: Furnizarea măsurilor pentru stimularea ocupării forței de muncă, în conformitate cu prevederile Legii 76/2002, în scopul creșterii ocupării și îmbunătățirii nivelului de competențe pentru 202 șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrători vârstnici (55-64 de ani), persoanele cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, prin acordarea serviciilor de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formarea profesională și evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale, intervenție derulată în județul GORJ, materializată pe parcursul a 12 luni“, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *