Monden

Detalii interzise minorilor! Ce fantezii avea un cunoscut AFACERIST care deține o FIRMĂ la Târgu Cărbunești cu Monica Gabor!

În cel de-al doilea volum al cărții sale, “Istoriile unui vehement. Apofenia”, proaspăt lansat, afaceristul care dețineo firmă la Târgu Cărbunești, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri fără precedent. Printre ele, inclusiv detalii despre presupusa relație pe care fosta lui soție ar fi avut-o cu șoferul ei.

Fostul om de afaceri a vorbit despre toate femeile din viața lui, de la Anna Lesko, la Gabriela Botezat – Blanche și apoi, femeia vieții lui, cea care i-a devenit soție, Monica Gabor.
„Bineînțeles că nici Ili nu era perfect. Din moment ce făcea el ce făcea și tot reușea să găsească ceva de criticat la persoanele apropiate. Ieri la părinți, azi la iubite, și mâine cine știe la cine…Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri.

Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau. În astfel de clipe de răgaz ei îi plăcea, mai ales după ce Ili o și învăță cum, ca el s-o lase să îl radă pe față. Iar lui îi plăcea să se uite la ea și să și-o închipuie în diferite ipostaze, cel mai adesea imaginându-și că este o actriță chinezoaică. De altfel, asta îi și recomandă să facă mai târziu în viață, ținând cont de trăsăturile ei asiatice, cu ochii care lui i se păreau migdalați”, scrie în volumul al doilea al cărții lui Columbeanu.

În “Apofenia”, Irinel Columbeanu a dat cât s-a putut “din casă”. Fostul om de afaceri de la Izvorani a relatat un episod întâmplat după nuntă, în timp ce el și Monica, proaspăt căsătoriți se aflau la mare, pe litoralul românesc. Monica Gabor i-ar fi atras la un moment dat atenția că potrivit obiceiului său, iar va fuma și iar va bea. Iar replica lui Iri a făcut-o să plângă și să vrea să se retragă singură de la masă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *