EvenimentUltima oră

Detalii terifiante, în cazul morții directorului farmaciilor Galenus!

Ambulanța a fost alertată, vineri dimineața, în jurul orelor 9,00, de personalul farmaciei ”Galenus” din Tg-Cărbunești, după ce directorul lanțului farmaceutic a făcut infarct și a murit subit. Constantin Florea avea 54 de ani și venise în firma Galenus, în urmă cu aproximativ doi ani, pentru a administra afacerea soților Popescu, după ce fiul acestora, Romeo Cristian, în vârstă de 35 de ani, a murit, într-un teribil accident de circulație.

Apropiați ai lui Constantin Florea spun că nimic nu prevestea moartea bărbatului, vineri dimineața, deși se știa cu probleme cardiace și, din spusele lor, mai suferise două infarcturi. După un drum până la spitalul din oraș, Constantin Florea tocmai revenise în farmacia din Tg-Cărbunești și își luase un pahar cu apă. Erau ultimele clipe din viața sa. S-a așezat pe un scaun și a căzut dintr-o dată, fără să mai apuce sa bea din pahar. Angajații farmaciei au sunat la 112, însă echipa medicală de la Ambulanță nu a mai putut să-i salveze viața, în ciuda manevrelor de resuscitare. Practic, bărbatul a murit subit.

Costică Florea a fost înmormântat, duminică, la Scoarța. Bărbatul a lucrat, în trecut, la Farmexim, prima companie de import și distribuție de medicamente și produse farmaceutice din România postdecembristă, iar în urmă cu aproximativ doi ani venise în firma Galenus SRL pentru a se ocupa de administrarea afacerii, după ce soții Ileana și Romeo Popescu și-au pierdut fiul, cel care conducea lanțul de farmacii.

Romeo Cristian Popescu și-a pierdut viața, în noiembrie 2020, într-un accident rutier, la Bengești.

Galenus SRL deține mai multe puncte farmaceutice în câteva comune din Gorj, precum și în orașele Tg-Jiu și Tg-Cărbunești. Firma a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 13,6 milioane de lei (2,7 milioane de euro) și profit de 423.000 de lei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *