Ultima oră

DGASPC Gorj caută să cumpere două imobile

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj vrea să cumpere două case, pentru a le amenaja în centre de plasament.

„Pentru îmbunătățirea serviciilor oferite copiilor, DGASPC Gorj caută să achiziționeze două imobile în care se vor înființa două servicii sociale – case de tip familial pentru copii, cu o capacitate cuprinsă între 10 și 12 locuri per casă. Astfel, invităm toate persoanele fizice și juridice interesate să participe cu oferte pentru achiziția a două case plus teren aferent, care să fie situate pe raza raza municipiului Târgu-Jiu și în localitățile componente (Bîrsești, Romanești, Preajba Mare, Drăgoieni, Ursați, Polata, Slobozia și Iezureni), dar și în localități învecinate: Bălești, Lelești, Stănești, Dănești, Turcinești, Drăguțești, Scoarța, Runcu, Arcani.

Fiecare imobil trebuie să aibă o suprafață utilă de minim 170 mp, dar și o suprafață de teren aferent de minim 300 mp (pe lângă terenul pe care se află construcția).

Documentația de atribuire poate fi descărcată de pe site-ul Direcției: www.dgaspcgorj.ro, secțiunea ”Achiziții”, sau se poate ridica de la sediul DGASPC Gorj, Târgu-Jiu, Str. Siretului, nr 24.

Ofertele se depun în original la sediul DGASPC până pe data de 22.09.2022, ora 11“, a spus Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/