Actualitate

Digi scoate din grilă 8 posturi TV

Abonații Digi primesc o veste neplăcută, deoarece RCS&RDS a anunțat că anumite posturi TV vor fi eliminate din grila de programe.

RCS&RDS este liderul în furnizarea de cablu în România, iar de-a lungul timpului, au făcut schimbări semnificative în grila lor de programe. Au eliminat unele posturi, dar, în același timp, au adăugat și altele noi.

Într-un nou anunț, Digi a decis să scoată din grilă unele televiziuni din grupul Clever, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. Nouă canale TV vor fi eliminate din grila națională RCS&RDS.

Printre televiziunile din grupul Clever care vor dispărea se numără: Profit News, Prima History și Medika TV. În plus, vor fi eliminate și DigiSport 4 (SD), CGTN HD, Cinemax 2 (SD), Bollywood, Bollywood HD și Atomic Academy.

Deși varianta SD a postului DigiSport4 va fi scoasă din grilă, abonații cu televizoare de generație mai nouă vor avea totuși acces la varianta HD a postului.

Pe de altă parte, RCS&RDS a adăugat și alte televiziuni în grila sa, printre care se numără: SkyShowtime HD 1, SkyShowtime HD 2, TVr sport HD și Bollywood Clasic.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *