Ultima oră

Directorul adjunct de la Gazprom s-a sinucis. A fost găsit mort în garaj cu un bilet de adio lângă el

Autorităţile spun că bărbatul avea un bilet în buzunarul din spate al pantalonilor, bilet pe care soția sa nu a vrut să-l citească

Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, Alexander Tyulakov, a fost găsit mort în garajul casei sale în apropiere de Sankt Petersburg. Corpul directorului general adjunct al Gazprom a fost găsit în cartierul Vyborgsky.
Gazprom se prăbuşeşte cu 55% pe Bursa de la Moscova. Lukoil cu 46%, Rosneft cu 47%, Sberbank cu 20%. Dispar sute de miliarde de dolari la câteva minute

Alexander Tyulakov, directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, în vârstă de 61 de ani, s-ar fi sinucis în dimineața zilei de 25 februarie, notează 47news.ru

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de soţia sa în garajul casei.

Potrivit unei surse din KP-Petersburg, familia susține că de la un timp Alexander Tyulakov avea un comportament schimbat şi se gândea des la pensionare.

Autorităţile spun că bărbatul avea un bilet în buzunarul din spate al pantalonilor, bilet pe care soția sa nu a vrut să-l citească, a declarat o sursă pentru KP-Petersburg.

Poliţia a deschis o anchetă. Gazprom nu a putut comenta incidentul. Cu o lună mai devreme, Leonid Shulman, în vârstă de 60 de ani, șeful serviciului de transport al Gazprom Invest, a fost găsit mort în același sat, tot cu un bilet.

Gazprom s-a prăbuşit cu 55% pe Bursa de la Moscova

Într-o decizie fără precedent, Bursa de la Moscova a revenit surprizător la tranzacţionare după o pauză de doar câteva ore în care autorităţile anunţaseră că o închid din cauza situaţiei din Est. Drept urmare companiile sunt în cădere liberă.

​Cu 55% se prăbuşesc acţiunile gigantului rus din energie Gazprom (simbol bursier GAZP), adică aproximativ jumătate din valoarea de piaţă s-a evaporat în doar câteva minute, ca o reacţie puternic negativă din partea investitorilor. Compania ajunge la o capitalizare de 35 mld. dolari.

Lukoil înregistrează o prăbuşire de 46%, Rosneft de 47%, Sberbank de 20%. Cu alte cuvinte sute de miliarde de dolari dispar în câteva minute.

Exporturile de gaze naturale ruseşti spre Europa via Ucraina continuă în mod normal şi sunt în linie cu solicitările clienţilor europeni, a informat joi grupul rus Gazprom, transmite Reuters.

„Tranzitul se derulează în conformitate cu calendarul convenit iar rezervările au crescut comparativ cu ziua anterioară. Miercuri rezervările au fost la 60 de milioane de metri cubi iar astăzi sunt la 83 de milioane de metri cubi”, a informat grupul rusesc într-un comunicat de presă.

sursa: rtv.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *