Dezvăluiri

Directorul care a adus un proiect de trei miliarde la Liceul Bustuchin, înlocuit politic din funcție! Noul director, un profesor cântăreț! VIDEO

Directorul Liceului Tehnologic Bustuchin, Spiridon Vasile Irinel, a fost înlocuit din funcție, la finalul săptămânii trecute, pentru simplul motiv că este susținător PSD. Deși directorul a reușit să semneze recent un proiect de trei miliarde de lei vechi cu Asociația Salvați Copiii și un altul cu Banca Mondială, obținând pentru elevii și profesorii unității 57 de laptopuri noi ce vor fi date gratuit beneficiarilor, șefa IȘJ Gorj, la cerea politicului comunei a decis schimbarea respectivului cu un profesor care nu s-a remarcat cu nimic. Mai nou, directorul numit joi de Cochină a fost suspendat din funcție prin ordin de ministru, pe când conducea aceeași școală, pe timpul PDL, deoarece nu a organizat un examen. Mai mult, Pană Ion este cunoscut drept un cântăreț, care se postează pe Facebook fredonând în fața bisericilor, mănăstirilor și prin cimitire, cântece bisericești.

Directorul Spiridon a condus liceul din Bustuchin în ultimii cinci ani, reușind să ridice nivelul școlii, la care, la un moment dat, nu promovase bacalaureatul niciun elev. Mai mult, directorul a reușit să semneze proiecte de miliarde pentru liceu, ultimul fiind unul care nu numai că aduce laptopuri elevilor și profesorilor ci și hrană pentru liceeni, de zece lei pe zi, dar și bani cadrelor didactice pentru meditații cu 54 de elevi.

Spiridon nu a fost însă bun pentru politic deoarece directorul a fost vocal în privința burselor pentru elevi, el intrând în conflict cu primăria.
Astfel, prin decizie a inspectorului școlar general, în locul lui Spiridon a fost numit profesorul Pană, știut fiind că președintele comisiei de evaluare a noilor directori a fost liberalul Nicolae Rușeț.

Pană a ajuns astfel director, fără concurs, deși activitatea sa profesională nu a fost una notabilă, acesta fiind totuși profesor de matematică în liceu.
Pentru funcția de director al liceului au depus dosare de candidatură la IȘJ doar Pană și Spiridon.
Profesorii liceului sunt dezamăgiți de noua numire, asta deoarece fostul director s-a remarcat ca un bun manager și organizator, menținând o atmosfera de lucru plăcută în școală.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close