Actualitate

Discuții la nivel înalt cu conducerea Transgaz! Mai multe localități din Gorj vor beneficia de extinderea rețelei de gaze naturale!

Deputatul Dan Vîlceanu și primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, s-au întâlnit marți cu conducerea Transgaz pentru a purta discuții referitoare la posibilitatea extinderii rețelei de transport de gaze naturale. Total pornește de la oportunitatea pe care conducta BRUA o oferă județului Gorj prin legarea acesteia cu una existentă în județul Vâlcea. Primarul din orașul Novaci, Dumitru Leuștean va fi cel care va coordona demersurile comunităților care vor beneficia de avantajele acestor investiții ale TransGaz, anunță președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

„Astăzi am fost împreună cu primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, la TransGaz, unde ne-am întâlnit cu conducerea și am discutat despre posibilitatea extinderii rețelei de transport de gaze naturale, plecând de la oportunitatea pe care conducta BRUA o oferă județului Gorj prin legarea acesteia cu una existentă în județul Vâlcea. Mă bucur că primarul din Novaci este interesat de proiecte majore, care să ajute întreaga zonă de nord. Această extindere, despre care am discutat la TransGaz, ar avea un efect economic major în zonă pentru că ar oferi oportunitatea racordării la gaze pentru mai multe localități din Gorj. Domnul primar, Dumitru Leuștean, va fi cel care va coordona demersurile comunităților care vor beneficia de avantajele acestor investiții ale TransGaz. Discuțiile au fost purtate cu domnii Ioan Sterian – director general TransGaz, Mihai Leahu – director general adjunct TransGaz, Ion Tătaru – director departament dezvoltare TransGaz, cărora le mulțumesc pentru sprijinul pe care știu că-l vom avea. Domnul Ioan Sterian a răspuns și altă dată pozitiv solicitărilor noastre și am primit ajutor pentru proiectul de construire a laboratorului genetic de la spitalul din Târgu Cărbunești”, a anunțat deputatul PNL Dan Vîlceanu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *