Ultima oră

Doi polițiști s-au luat la bătaie în sediul poliției

Un incident deloc plăcut a avut loc la sediul Biroului de Poliție Autostrada A2, unde doi agenți s-au luat la bătaie din cauza nemulțumirilor legate de programul de muncă. Unul dintre agenți a depus o plângere, susținând că a fost lovit de superiorul său în zona ficatului, după o ceartă legată de programul turelor.

Agentul a refuzat transportul la spital, dar incidentul a dus la declanșarea unei anchete interne. IPJ Ilfov anunță că cei doi polițiști vor fi acum cercetați disciplinar.

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, privind o altercație în incinta sediului Biroului de Poliție al Autostrăzii A2, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii Poliției Orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că ar fi izbucnit o altercație între doi polițiști, în incinta sediului Biroului de Poliție Autostrada A2”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *