Ultima oră

Doi tineri au venit la mall cu un tractor cu plug. Erau sub influența alcoolului

Doi tineri din Iaşi au oferit un moment pe cât de amuzant, pe atât de îngrijorător. Ei au ajuns în parcarea unui mall cu un tractor cu plug, pe care îl conduceau chiar daca nu aveau permis de conducere. Cei doi tineri erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din informaţiile apărute reiese că aceştia au ajuns la centrul comercial din Iaşi tocmai din comuna Bosia, aflată la aproximativ 20 km de municipiul Iaşi. Utilajul agricol a fost observat de către un agent de pază al centrului comercial. Acesta a solicitat ajutorul unui echipaj de poliţie. Oamenii legii au ajuns la faţa locului în apropiere de miezul nopţii şi au reuşit să-i surprindă pe cei doi chiar în momentul în care voiau să plece cu tractorul. Ei au ales să-l testeze pe şofer cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul surprinzător.

Şoferul tractorului era beat, având o alcoolemie de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *