Ultima oră

Doi tineri prinși că au simulat mai multe accidente rutiere şi apoi au cerut despăgubiri de la firmele de asigurări

Doi tineri, în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, au simulat accidente rutiere cu pagube materiale, apoi au cerut despăgubiri din partea societăților de asigurări.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au făcut miercuri cinci percheziții domiciliare în municipiul Sibiu și localitatea Șelimbăr, într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune privind asigurările.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, notează Mediafax.

„Din cercetările efectuate s-a reținut faptul că, în perioada iulie – decembrie 2022, doi sibieni, în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, ar fi simulat implicarea în mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, pe raza județului Sibiu și ar fi formulat cereri de despăgubiri în scopul obținerii unor sume de bani din partea societăților de asigurări. Prin presupusa activitate infracțională s-ar fi înregistrat un prejudiciu de 120.467 de lei”, transmite, astăzi, IPJ Sibiu.

Mai multe mijloace de probă, documente și telefoane au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *