Ultima oră

Dosar penal pentru un șofer de 66 de ani din Turcinești

iti

La data de 3 octombrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Schela au oprit în trafic pe DJ 664 Turcinești, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că autoturismul are valabilitatea ITP expirată, iar polița RCA nu este valabilă, motiv pentru care conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 Rep,, privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, fiindu-i aduse la cunoștință  conducătorului auto măsurile dispuse și faptul că punerea în circulație a autoturismului respectiv, având plăcuțele cu numărul de înmatriculare retrase, constituie infracțiune.

Ulterior, conducătorul autoturismului a plecat cu autoturismul, fiind oprit în trafic de către polițiști.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *