Ultima oră

Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Gorj

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii gorjeni au desfășurat activități pentru sporirea siguranței pe drumurile publice, cât și pentru prevenirea evenimentelor rutiere cu victime, ocazie cu care au fost constatate cinci infracțiuni rutiere, cercetările continuându-se în cadrul unor dosare penale.

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66 Bumbești-Jiu, fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculului condus.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de o persoană care nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face vehiculul condus.

La data de 16 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești  au depistat, în trafic, un tânăr, de 18 ani, comuna Prigoria, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 B Dobrana, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că autovehiculul i-a fost încredințat tânărului, spre a fi condus, de către tatăl său, cu același domiciliu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere și încredințarea unui autovehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere.

La data de 18 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Negrași, județul Argeș, în timp conducea un autovehicul pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

De asemenea, în urma testării au aparatul etilotest, s-a stabilit faptul că bărbatul avea o  concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, având acest drept suspendat și aflându-se sub influența alcoolului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button