Eveniment

Dosarul fostului primar de la Albeni a rămas în pronunțare! Inculpatul Stan a cerut clemență pe motiv că soția sa, candidat PMP, mai așteaptă un copil

În dosarul de luare de mită a lui Ionuț Silviu Stan s-a derulat, luni, ultimul termen de judecată, cauza rămânând în pronunțare. În timpul judecății, apărătorul inculpatului a cerut o pedeapsa cu suspendare pentru fostul primar, invocând că acesta ar avea numai referințe bune de la Primăria Târgu Jiu (!?) și Curtea de Conturi Gorj.

În același timp, inculpatul Stan a cerut clemență menționând că urmează să fie pentru a doua oară tătic, soția sa fiind însărcinată în trei luni. Stan a subliniat în fața instanței că nu mai vrea să facă politică în viața sa, dar nu a spus nimic despre faptul că, soția sa candidează totuși pentru funcția de primar la Albeni, din partea PMP.

Este de știut că Stan se află în spatele acestei candidaturi. În plus, nu este un secret, că, pe motiv să își protejeze averea, fostul primar a făcut un partaj voluntar cu soția sa. Mai exact, pentru o sultă de 60.000 de lei, Stan i-a lăsat acesteia vila din cartierul Șișești (Târgu-Jiu) și alte bunuri comune.

Dosarul a rămas în pronunțare pentru 22 aprilie.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *