EvenimentUltima oră

Două case distruse de incendiu, la Scoarța. Poliția face cercetări!

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi, luni noaptea, prin apelul 112 de către un bărbat, de 61 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că pe raza comunei Scoarța se manifestă un incendiu la două locuințe.
„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj care a constatat că la locuințele unui bărbat, de 62 de ani din comuna Scoarța și a unei femei, de 67 de ani din aceeași localitate, se manifesta un incendiu la două case și la o anexă de lângă acestea.
În urma incendiului, au fost distruse cele două locuințe și o anexă, fiind afectat și peretele lateral al unui spațiu comercial.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două imobile nu sunt locuite, incendiul fiind localizat și stins de lucrătorii ISU Gorj.
Nu au fost înregistrate victime omeneşti și nu au fost puse în pericol alte locuințe.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului și identificarea autorilor”, transmite IPJ Gorj.

Potrivit ISU Gorj, incendiul a fost lichidat in urma cu cateva ore.

„Pentru ca incendiul se manifesta generalizat la acoperisul constructiei si se propagase la o constructie aflată in imediata apropiere, la fata locului au fost dislocate 5 autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul unitatii noastre.
S-a intervenit pentru localizarea incendiul in limitele gasite, incendiul fiind lichidat in jurul orei 07:00.
Din fericire nu au fost victime, înregistrându-se doar pagube materiale.
Cauza probabila si împrejurările in care a izbucnit incendiul sunt in curs de stabilire”, conform ISU Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *