Ultima oră

Două ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni

La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 16 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că tatăl său a agresat-o pe mama sa.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Scoarța, pe fondul consumului de alcool, ar fi amenințat și exercitat acte de violență asupra soției sale, de 52 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și  violenţă în familie.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

La data de 24 februarie a.c., polițiști Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o femeie, de 43 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că are un conflict cu fostul soț.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei  6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești, care au constatat faptul că, în după amiaza zilei de ieri, un bărbat, de 47 de ani, s-a deplasat la locuința fostei soții, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi sustras o bicicletă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, violare de domiciliu și  furt.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *