Ultima oră

Două persoane au fost arestate în cazul împrumuturilor fictive de la CAR Lonea

Cei trei reținuți în dosarul împrumuturilor fictive la un CAR au fost prezentați ieri, unității de parchet competente și instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Târgu-Jiu dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de două persoane și măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de cea de-a treia persoană. Cei doi au fost reintroduși în arestul poliției Gorj.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că o angajată a unei asociații, împreună cu alte două persoane, ar fi întocmit în fals 63 de contracte de împrumut, pe numele a 53 de persoane, din județul Gorj, folosindu-se, în acest sens, de documente falsificate, modalitate prin care au indus în eroare reprezentanții unei instituții de credit, în scopul de a obține un folos patrimonial injust, fiind cauzat un prejudiciu de 886.050 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente falsificate, care vor fi folosite pentru continuarea cercetărilor“, au transmis polițiștii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *