Ultima oră

Dramă cumplită în familia unui tânăr pompier militar: Soția lui a murit, la doar 19 ani!

Dramă cumplită în familia unui tânăr pompier militar sucevean. Soția acestuia a murit, la doar 19 ani, după ce a născut un băiețel.

O tânără de 19 ani din Suceava a murit din cauza unor complicații medicale apărute după naștere.

Anul trecut, Bogdan Curelușă s-a căsătorit cu Bianca, iar în urmă cu o lună de zile fericirea le-a fost împlinită de venirea pe lume a lui Matias. Însă, după naștere, Bianca a suferit o serie de complicații, care s-au agravat.

În seara de marți spre miercuri, Bianca a murit la Spitalul Județean Suceava, unde fusese internată de urgență.

Spitalul Județean Suceava a anunțat că face verificări cu privire la acest caz.

Joi, medicii legiști au efectuat necropsia. Aceasta a fost amânată cu o zi pentru că familia a solicitat să fie prezent și un medic legist expert independent, în afara celor de la Suceava.

„Plânge colegul nostru înjumătățit, plânge și pruncul său rămas prea devreme orfan… Plângem și noi, camarazii lui, împărtășindu-le durerea…

Chiar dacă nu-și va mai aminti de clipele când mama sa l-a ținut în brațe, Matias va avea un înger păzitor în Ceruri, care îi va veghea drumul în viață. Și lui, și tatălui său…

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe Bianca, iar pe tine, Bogdane, să te întărească!” au transmis colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *