ActualitateUltima oră

DSP Gorj a început distribuirea tichetelor în valoare de 100 de lei către centrele de vaccinare din județ!

În conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 19 din 30 august 2021 pentru modificarea și completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul sănătății, persoanele vaccinate cu schemă completă, începând cu data de 3 septembrie 2021 (data intrării în vigoare a Ordonanței) primesc o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma a 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

Vă informăm că schema de vaccinare completă împotriva COVID-19 cuprinde o doză (vaccin Johnson & Johnson) sau două doze (vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca).

         Direcția de Sănătate Publică Gorj a distribuit tichetele de masă către centrele de vaccinare și medicii de familie, acestea putând fi ridicate exclusiv de unde s-a efectuat imunizarea. În cazul persoanelor imunizate prin intermediul echipei mobile, tichetele de masă vor fi ridicate de la centrul de vaccinare de care aparține echipa mobilă.

         În această perioadă, vor fi acordate tichete de masă persoanelor vaccinate în luna septembrie, urmând ca până la sfârșitul lunii noiembrie să se distribuie și tichetele pentru persoanele imunizate în luna octombrie.

           

 

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Aș vrea să știu dacă aceste tichete se vor distribuitor și la centrul de vaccinare din TURCENI GORJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button