EvenimentUltima oră

Elev al CS Alistar, câștigătorul Camponatului Național de Kickboxing Ring de la Târgu Jiu

Sâmbătă 27 noiembrie la Târgu Jiu a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente sportive! Campionatul Național de Kickboxing Ring și Cupa României la Tatami a adunat în orașul lui Brâncuși 19 cluburi sportive din țară.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Sălii de Sport a Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu unde sportivii a 19 cluburi din România s-au luptat pentru a urca pe podium. În urma competițiilor care s-au desfășurat pe parcursul zilei de sâmbătă, Păun David, elev în cadrul Clubului Sportiv Alistar a devenit campion național la K1 Ring, câștigând locul I. Alături de el, elevii CS Alistar au plecat acasă cu trei locuri pentru premiu I la Tatami, trei locuri pentru premiul II la Tatami și patru locuri pentru premiul III tot la Tatami.

Premii importante au fost obținute și de elevii Clubului Sportiv Voicu Dragon, organizatorul evenimentului. „ Sâmbătă am avut la Târgu Jiu două evenimente extrem de importante: Campionatul Național de Kickboxing Ring și Cupa României la Tatami. Au fost prezente 19 cluburi din țară și au fost două secțiuni de participanți, fete și băieți. Concursul s-a desfășurat pe categorii de vârstă și greutate, iar concursul a fost organizat de Clubul Sportiv Voicu Dragon sub egida Federației Române de Arte Marțiale de Contact” a declarat Gabi Voicu, organizatorul evenimentului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button