Monden

Emilia Dorobanțu, reacție tăioasă la adresa unei gorjence care ar fi avut o relație cu soțul ei! „Capricioasă și rea”

Emilia Dorobanțu a fost mai sinceră ca niciodată și a spus fără ocolișuri ce părere are despre colega sa de breaslă, Maria Constantin.

Reacția artistei a surprins pe toată lumea, mai ales că totul s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni în direct. Deși a recunoscut că nu a apucat să o cunoască îndeaproape pe soția lui Robert Stoica, blondina nu s-a putut abține și a spus care sunt cele mai mari defecte ale solistei!

Emilia Dorobanțu, reacție tăioasă la adresa Mariei Constantin

Emilia Dorobanțu și Maria Constantin sunt două dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din folclorul românesc. În urmă cu foarte puțin timp, Emilia a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate, moderate de Cătălin Măruță. După ce și-a făcut apariția în platoul de filmare, blondina a fost provocată să spună trei defecte ale colegei sale de breaslă, Maria Constantin.

Bineînțeles că a răspuns pozitiv provocării, astfel că a spus fără rețineri ce crede despre soția lui Robert Stoica.
Chiar dacă a recunoscut că nu o cunoaște îndeaproape, Emilia Dorobanțu a spus despre colega sa că este capricioasă, perfecționistă, dar și rea.

„Capricioasă, perfecționistă și rea. Spune trei defecte ale Mariei Constantin. Deși nu o cunosc îndeaproape, mai mult soțul meu, dar eu mai puțin, așa că nu pot să spun foarte multe lucruri. În anumite puncte de vedere mi s-a părut rea”, a spus Emilia Dorobanțu, în cadrul emisiunii televizate.

Ce spunea Emilia Dorobanțu, după ce s-a zvonit că soțul ei ar fi avut o relație cu Maria Constantin

În urmă cu mai mult timp, anumite zvonuri spuneau că soțul Emiliei Dorobanțu și Maria Constantin ar fi avut o relație mult mai apropiată decât cea de prietenie. Astfel, blondina a făcut mărturisiri neașteptate despre situație. Mai exact, în urmă cu ceva timp, tot în cadrul unei emisiuni televizate, Emilia Dorobanțu a spus clar că nu l-a bănuit niciodată pe partenerul ei de viață că ar fi înșelat-o.

Totodată, aceasta a dat de înțeles că cei doi ar fi avut totuși o relație amoroasă, însă cu mult înainte ca ea și soțul ei să se căsătorească.

„Eu știam de o relație anterioară pe care a avut-o cu Maria Constantin, dar nu am avut niciodată și nu am elemente care să mă conducă la concluzia că ar fi avut o relație cu ea și după ce noi ne-am căsătorit”, spunea cântăreața, în urmă cu ceva timp, conform unica.ro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *