Dezvăluiri

EXPLOZIV! Atac virulent al lui Daniel Burlan la adresa președintelui CS al CEO: ”Deja între mine și Marcoci există divergențe!”

Fostul președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO), Daniel Burlan, i-a adus mai multe acuzații lui Alexandru Marcoci, președintele Consiliului de Supraveghere (CS) al companiei, luni seara, în cadrul unei emisiuni la postul local de televiziune GorjTV. Burlan a afirmat că au fost imixtiuni ale președintelui CS în activitatea Directoratului și a exemplificat cu faptul că Marcoci solicita înființarea unor posturi de directori în organigrama companiei.


Fostul președinte al Directoratului CEO, Daniel Burlan, a făcut unele declarații explozive, în prima sa apariție publică, la exact două luni de la momentul în care i s-a cerut demiterea, iar Consiliul de Supraveghere al companiei energetice a decis să nu-i mai prelungească mandatul.

Burlan a susținut că demiterea sa are legătură și cu faptul că nu se înțelegea cu Alexandru Marcoci, iar în acel moment, când a afirmat public că trebuie să fie demis și Consiliul de Supraveghere, se referea, de fapt, doar la președintele forului de conducere al CEO.

”Eu cu membrii CS-ului am avut o relație bună, poate mai puțin bună cu președintele CS, care încerca să-și ia anumite atribuțiuni care erau ale Directoratului. N-a fost o relație tocmai bună între mine și președintele CS, el dorind să controleze mai mult decât atribuțiunile sale de președinte. Poate acesta a fost și motivul pentru care, la acel moment, ministrul a cerut demiterea mea, de aceea am spus să ceară și demiterea CS-ului și nu mă refeream la toți ceilalți membrii, fiind că unii erau de curând în acele poziții, mă duceam către cel mai vechi (Alexandru Marcoci – n.r). El a avut anumite obiective pe care eu nu le acceptam, de multe ori”, a precizat Burlan.

Fostul președinte al Directoratului i-a adus acuzații directe președintelui Consiliului de Supraveghere și a susținut că Marcoci s-a implicat pentru înființarea unor posturi de directori.
”Ceea ce face CS-ul cu Directoratul și cu implicarea lui în actul de conducere al complexului nu este în regulă. Repet, nu CS-ul, ci președintele CS. Își depășește atribuțiunile în sensul că solicită înființări de posturi de directori în organigramă. Organigrama este atributul Directoratului, nu este al CS-ului.(…) Deja Marcoci a spus prin Severin că dacă eu voi candida și voi fi propus pe lista scurtă, nu poate să mă…Deja între mine și Marcoci există divergențe”, a adăugat Burlan.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *