SportUltima oră

Farul se impune în meciul cu Viitorul Pandurii și continuă să spere la play-off

Farul a câștigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii, printr-un gol marcat în repriza secundă de Liviu Mihai, și continuă lupta pentru play-off.

Meciul de la Constanța, din etapa a 17-a a sezonului Ligii 2, a fost unul modest în ocazii în prima repriză. Singura situația cât de cât a avut-o Damașcan, în minutul 20, cu un șut din 10 metri pe lângă bara colțului lung.

Ocean Blues – Nic’s static F80 M3 | BBS wheels (4K)

Liviu Mihai, o mare ocazie și un gol dintr-o poziție mai grea. Bîrnoi a trimis în transversală

În partea a doua, Farul a arătat cu totul altfel, după ce Ianis Zicu a produs trei schimbări la pauză. Măzărache a avut mai multe periculoase în flancul stâng, una dintre ele fiind ratate de Liviu Mihai din 10 metri central, cu portarul în față, de unde a reluat slab și Rusu a prins. Măzărache (52) a luftat din 10 metri, apoi Cioiu (54) a avut o reacție de orgoliu în dreptul oaspeților, însă Fara a parat cu piciorul șutul din 7 metri lateral stânga.

Apoi, la o acțiune a lui Bîrnoi în stânga careului, finalizată cu o pasă în careul mic, de unde Sin a respins ca un amator în centru, direct la Liviu Mihai (63), care a prins un șut bombă din 13 metri direct sub transversală.

Și Flavius Stoican (68) a încercat să producă un șoc cu trei schimbări în același minut, însă efectul nu a fost ca la gazde. Tot Farul a mai avut o mare ocazie, pe contraatac, prin Bârnoi (76), care a șutat direct în trasversală, din 14 metri central. Sin (86), Bădăuță (87, 90+1) au fost la capătul ultimelor zbateri ale gorjenilor, care n-au putut înscrie, astfel că încasează a doua înfrângere consecutivă în meciurile din 2021 și visul play-off-ului începe, ușor-ușor, să se risipească.

Farul urcă pe locul 11, cu 24 de puncte strânse în 15 meciuri, fiind la egalitate cu Petrolul, Metaloglobus și CS Mioveni, toate fiind mai bine poziționate datorită golaverajului mai bun. Viitorul Pandurii rămâne pe poziția a 7-a, cu 25 de puncte acumulate tot în 15 jocuri, și e la egalitate cu FK Csikszereda (locul 6).

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button