Ultima oră

Fată bătută cu pumnii și picioarele de câteva eleve


Polițiștii din IPJ Arad s-au autosesizat vineri, după ce pe Facebook au apărut imagini cu mai mulți tineri – băieți și fete – care lovesc cu pumnii și picioarele o fată căzută la pământ în municipiul Arad, conform Aradon și Adevărul.
„În urma vizionării imaginilor, s-a stabilit că incidentul ar fi avut loc în vara anului 2022, într-o zonă din apropierea pasajului Grădiște din municipiu. Din imagini, s-a stabilit identitatea persoanelor implicate în incident: mai multe eleve, de la două unități școlare din Arad, care la data săvârșirii faptei aveau 15, respectiv 16 ani. În acest sens, polițiștii municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, cu privire săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, conform Adevărul.
În filmare se vede cum tânăra este mai întâi culcată la pământ de un băiat care îi invită pe ceilalți să vină să o lovească.
Rând pe rând, cei prezenți îi aplică tinerei lovituri în mod repetat cu pumnii și cu picioarele, atât în zona capului cât și în spate și în abdomen.

O fată încercă să o ajute, dar este dată rapid la o parte de ceilalți.

Victima nu opune rezistență, încearcă să își apere fața și încasează toate loviturile.

„Dă-i! Că de mă enervez, te iau de păr!”, „Dai sau nu?! În p… mea!”, „Care mai dă?”, „M-aş duce şi eu să-i dau una”, spun tinerii bătăuși.

Marius Göndör, inspectorul școlar general, șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Arad, a spus că elevii care apar în filmare „erau în vacanță” și „o parte dintre ei au terminat clasa a VIII-a și treceau la liceu”.
Sursa: stiripesurse.ro, Foto: specialarad.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *