EvenimentUltima oră

Femeia muscată de câini la Târgu Cărbunești s-a adresat primarului!

Problema câinilor fără stăpân pare una fără soluții, la nivelul județului Gorj. Orașele nu fac excepții, patrupedele comunitare se înmulțesc mai ales în mediul urban, iar nemulțumirea populației crește. Incidentul de la Târgu Cărbunești cu o femeie mușcată de o haită de câini, asta în apropiere de gara din localitate, ridică iar problema aceasta comunitară în topul celor care nu își găsesc rezolvare nici pe termen scurt nici pe termen lung. Victima mușcăturilor a explicat problema primarului Dănuț Birău iar edilul a recunoscut că dacă nu se iau soluții concrete la nivel de județ, primarii sunt, în fața victimelor, cu mâinile legate. Orașul Târgu Cărbunești are padoc, spațiul fiind plin de patrupede, dar pe străzi apar, zilnic, altele noi. Degeaba sunt ridicate animalele in anumite zile, că la intrările în localitate alte haite își fac apariția, cei care se apropie de acești câini fiind uneori blamați de iubitorii de animale.
Unii dintre salariații primăriei s-au ales cu plângeri la poliție pentru că au vrut să ridice un astfel de patruped comunitar, și asta pentru că locatarii au protestat.

Reamintim că vineri dimineață o femeie din Târgu Cărbunești care se deplasa spre gara a fost atacată de o haită de câini. Femeia a fost mușcată de mâini și de picioare câinii sărind la ea in zona pieptului. Femeia a ajuns la spital la Tg Jiu pentru antirabic și deși iubește patrupedele i-a cerut șefului administrației locale să găsească o soluție pentru că acești câini agresivi sa nu mai fie pe străzi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *