Ultima oră

Fetiță de 13 ani agresată, luni la rând, de un vecin de 50 de ani

O fetiță de 13 ani, din Caracal, ar fi fost șantajată și violată chiar de vecinul familiei. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi agresat-o pe copilă luni la rând, spun anchetatorii.

Mama fetei a mers direct la Poliție când a afalat ce s-a întâmplat. Pentru fapta sa, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, scrie Agerpres.

Faptele ar fi avut loc în ultimele 5 luni ale anului trecut
Faptele, spun anchetatorii, ar fi avut loc în ultimele 5 luni ale anului trecut. Bărbatul de 50 de ani, vecin cu victima, ar fi chemat-o pe fata de 13 ani la el acasă. Acolo ar fi convins-o să întrețină raporturi sexuale cu el și, când copila a refuzat, ar și trecut la șantaj.

„Din primele verificări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august – decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Caracal, ar fi invitat minora la locuinţa acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu acesta. Ulterior, bărbatul ar fi şantajat minora să întreţină un nou raport sexual cu acesta, întrucât minora ar fi refuzat să mai meargă la domiciliul acestuia”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore
Luni, 27 mai, mama fetei a mers la Poliție și a reclamat că fiica ei ar fi fost victima infracțiunii de viol. În baza probelor existente, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru viol și șantaj. În cursul zilei de marți, el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, mai scrie sursa citată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *