Dezvăluiri

Fîciu si-a băgat nevasta în politică! Cântărețul rupe primăriile în două la contractele cu bani publici

Nicu Fîciu, interpretul de muzică populară, cel care a fentat legea participând cu firma nevestei la licitația pentru Căminul Cultural din Pojaru, comuna Bustuchin, lucru recunoscut public de acesta, este abonat și la lucrările cu bani publici, din mai multe comune din Gorj. Mai exact, firma lui Fîciu, care avea în 2018 doar un singur angajat, a prins trei contracte cu bani publici numai pe raza comunei Vladimir, dar lucrează acum o scenă și cu banii publici ai Primăriei Jupânești. Firma lui Fîciu a dat și Primăria Albeni în judecată pentru 12.000 de lei, bani pentru o lucrare prestată la această instituție publică. Pentru siguranță, deși se află sub umbrela lui Ion Ciocea, primarul de Bustuchin trecut recent la Pro România, Fîciu și-a băgat nevasta în ANA Gorj, formațiune unde fiica ciobanului milionar de la Crasna ocupă, mai nou, funcția de vicepreședinte la organizația de femei.

Ionela Cherciu, nevasta lui Nicu Fâciu și fiica cea mică a ciobanului milionar de la Crasna, a făcut primul pas spre politică, după cel din afaceri în care a lansat-o proaspătul său soț. Gorjonline.ro a relatat, de altfel, pe larg despre șmecheria pusă la punct de Nicu Fîciu pentru a pune mâna pe Căminul Cultural Pojaru din Bustuchin, unde vrea să își realizeze un altelier de croitorie, pe o chirie infimă.

Fîciu a recunoscut public că s-a prezentat la licitația pentru cămin cu firma nevestei, care avea în plic un preț mai mic decât al lui, pentru că știa că trebuie să fie două firme la licitație. A câștigat, evident, firma sa TOP NICSELECT SRL, aceiași care a obținut trei lucrări din bani publici la Primăria Vladimir și una, recentă, la Primăria Jupânești.
Pe încredințare directă!

Contractele de la Vladimir au fost acordate lui Fîciu, de primarul inculpat Ianăși, pe încredințare directă.

Mai exact, firma lui Fîrciu a realizat în Vladimir, reabilitarea primăriei din această comună cu primar liberal. Fîciu a încasat gros pe lucrare, ca apoi să o primească pe a doua, cea privind achiziția lămpilor stradale din Vladimir, arse pe jumătate. Firma cântărețului a furnizat maxim 200 de lămpi stradale, spun surse din primărie, și a luat bani și pentru montarea acestora, în localitate vorbindu-se de 80 de lei pentru fiecare lampă montată pe stâlp.

Lucrurile nu se opresc aici, aceiași firmă primește pe încredințare directă, și modernizarea drumului din fața primăriei din Vladimir. Lucrarea ar ajunge la 300.000 de lei.
Recent, firma lui Fîciu reușește o penetrare și la Primăria Jupânești, semn că respectivul cântăreț fie are fler în afaceri, fie are în spate un primar, cum este Ciocea, care îi arată rețeta câștigătoare.

În 2019, firma cântărețului a prestat și pentru Primăria Albeni, iar banii i-a recuperat doar dând instituția în judecată. Procesul a fost câștigat în mai de firma lui Fîciu.
Firma lui Fîciu, bum în afaceri în 2018

TOP NICSELECT SRL, firma lui Nicolae Fîciu, a fost înființată în 2012. În 2018, deși declară un singur angajat, reușește o cifră de afaceri de 256.825 lei și un profit de 162.545 lei. Asta deși cu un an în urmă, și 4 salariați, firma are un profit de doar 4850 de lei.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Și nimeni nu face nimic? Toți se uita, aud și atât… Jalnic am mai ajuns ca nație. Ar trebui data tara nemților sa potolească pornirile barbare ale romanilor. Nea Ficiu dacă vrea mai mulți bani sa munceasca cinstit nu sa se ședea la bani proveniți de pe spinarea oamenilor. Rușine și ție și sotiei pentru ca ca însușit ce nu e al vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *