Ultima oră

Fiica de 6 ani a unui pastor a murit după ce o așchie a paletei de badminton i-a străpuns creierul

O fetiță de 6 ani a unui pastor american a murit după un accident înfiorător, când așchia desprinsă din racheta de badminton a fratelui ei de 10 ani i-a străpuns copilei creierul, în timp ce se jucau.

Vacanța unei familii din New Jersey a devenit tragică, când așchia unei rachete de badminton a străpuns craniul fiicei lor de 6 ani, ucigând-o, scrie New York Post. Micuța Lucy Morgan a murit miercuri, la patru zile după accidentul șocant din ceea ce trebuia să fie o excursie idilică pe malul unui lac din Maine.

Tragedia a avut sâmbăta trecută, când familia de șase persoane din Morgan se bucura de ultima zi de vacanță la căsuța lor închiriată din Limerick, Maine, potrivit tatălui ei Jesse Morgan, pastor la biserica Green Pond Bible Chapel din Rockaway.

„Mâncam un prânz rapid lângă lac și copiii au început să joace badminton în curtea din față. Bethany și cu mine ne relaxam în spate când am auzit țipete”, a scris Morgan într-o postare de blog intitulată „Nenorocirea lovește”. Potrivit poliției de stat din Maine, fetița a suferit „rănirea neintenționată din partea fratele ei în vârstă de 10 ani”.

Axul de aluminiu al rachetei s-a dislocat din mânerul de lemn, ceea ce a făcut ca tija să lovească fata în cap, au stabilit anchetatorii. Lucy respira, dar nu răspundea, așa că a fost dusă de urgență la un spital local, iar de acolo la Centrul Medical Maine din Portland.

A fost dusă direct în sala de operație, unde chirurgii i-au îndepărtat o parte din craniu pentru a elibera presiunea asupra creierului, când Lucy și-a pierdut cunoștința. Medicii au reușit să o resusciteze pe fetiță, dar Lucy își pierduse deja toate funcțiile creierului și capacitatea deplină de a respira singură.

Medicii au avertizat familia că fetița are „o șansă foarte mică” de recuperare – pătrunderea axului rachetei a fost foarte adânc în creier și a provocat sângerări arteriale imediate, a explicat pastorul Morgan.

Frații își întreabă tatăl dacă vor mai putea fi vreodată fericiți
Copila a cedat în urma rănilor în jurul orei 4 dimineața, miercuri, la o zi după ce se prezise că va muri. „De fiecare dată când mă uitam în oglinda retrovizoare, dorindu-mi să o văd pe Lucy ronțăind niște pui după ce ne-am oprit la Wendy’s și am comandat doar 5 porții”, a scris pastorul despre drumul lung de 560 de kilometri înapoi la casa lor din New Jersey, fără Lucy.

Potrivit pastorului Morgan, frații lui Lucy – Silas, în vârstă de 10 ani, Shiloh, de 8 ani, și Atticus, de 4 ani – se luptă să înțeleagă pierderea și, în mod tragic, „se învinuiesc” pentru moartea surorii lor.

Fratele care a provocat accidental rănirea mortală și-a întrebat părinții îndurerați „cum am mai putea fi vreodată fericiți”, potrivit blogului tatălui său.

„Am stat puțin pe treptele din față, plângând, până când în sfârșit mi-am făcut curajul să deschid ușa. Ne-am prăbușit din nou într-o grămadă pe podeaua bucătăriei, plângând mai tare ca familie decât am făcut-o vreodată”, a scris pastorul. Înmormântarea copilei va avea loc pe 15 iunie, la biserica tatălui ei.

Sursa: StirilePROTV

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *