Eveniment

Fiica primarului de Polovragi cere ajutor!

Andreea David, fiica edilului de Polovragi, cere ajutor membrilor comunității pentru o familie căreia i-a luat foc locuința, luna trecută. Tânără încearcă să adune 45.000 de lei, necesari pentru refacerea casei respective, cu mențiunea că familia și-a scos la vânzare un teren pentru a obține banii respectivi.

„Acum o lună de zile, în data de 10 august, viața unei familii din comuna Polovragi, a Loredanei și a celor 4 suflete care locuiesc în această casă, s-a schimbat total în urma incendiului ce le-a ars acoperișul casei. Este toamnă și peste 94 de zile va veni și Crăciunul. Dumnezeu ne învață că mereu trebuie să fim buni și să facem bine pentru noi și pentru ceilalți. Acum, această familie are nevoie de ajutorul nostru. Economiile nu le ajung pentru a termina reparațiile în timp util. Familia a scos la vânzare și unul dintre terenurile pe care le deține pentru a face rost de bani. Suma de care au nevoie este de 45.000 lei, motiv pentru care, apelăm la ajutorul dumneavoastră, oameni cu suflet mare și prieteni ai polovrăgenilor”, a scris aceasta pe pagina sa de socializare.

Puteți face donații în următoarele conturi:
Stanciu Cornelia RO66BTRLRONCRT0381970501 și
TUDOR GHEORGHE ALIN RO30UGBI0000182017477RON, sau la sediul Primăriei Polovragi, la Marian Găină-asistent social.
„Autoritățile locale au ajutat cum au putut această familie din punct de vedere financiar, însă nu este suficient. Oameni de bună credință, îndreptați sufletele spre ființele care nu pot să strige ajutor. Puțin câte puțin putem face un lucru măreț pentru această familie!”, a mai transmis fiica edilului local.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button