Actualitate

Fiica unui cadru universitar din Târgu Jiu, premiată în cadrul unui concurs organizat de Ministerul Apărării

Gorjeanca Anamaria Bălăcescu, studentă la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I“, s-a clasat pe primele locuri, alături de colegii săi, în cadrul unui exercițiu de securitate cibernetică, organizat de Ministerul Apărării Naționale. Aceasta este fiica unui cadru universitar de la Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu.

„Studenții Academiei Tehnice Militare “Ferdinand I” au fost premiați la concursul “CyberMAN” 2023. Academia Tehnică Militară “Ferdinand I” a obținut locul I la scenariul “Capture The Flag”, locul al II-lea la scenariul “Attack & Defence”, în clasamentul pe Ministerul Apărării Naționale și locul al III – lea în clasamentul general, la exercițiul de securitate cibernetică “CyberMan 2023”.

Excercițiul a fost organizat de Comandamentul Apărării Cibernetice, sub forma unei competiții online, între echipe formate din câte 3-5 membri și a fost desfășurat în baza a două scenarii tehnice – „Capture the Flag”, respectiv “Attack and Defence”, în perioada 09.05.2023 – 11.05.2023. Academia Tehnica Militară “Ferdinand I” a participat la cele două scenarii cu echipe formate din studenți din toți anii de studiu“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Academia Tehnică Militară „Ferdinand I“.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *