Monden

Fina lui Valentin Sanfira, o cunoscută interpretă, ÎNȘELATĂ de soț cu o femeie cu 20 de ani mai tânără!

Fina cântărețului de muzică populară Valentin Sanfira, a dezvăluit cum a ajuns să o îmbrățișeze pe amanta soțului ei, fără să știe, de fapt, de relația secretă a celor doi.

Interpreta Claudia Ghițulescu credea că și-a găsit marea iubire și că totul merge exact așa cum a visat. Totuși, în 2019 artista făcea declarații șocante cu privire la căsătoria ei, care avea să se destrame din cauza unei relații extraconjugale a soțului său. Acum, după doi ani de la divorț, interpreta de muzică populară a povestit cine este, de fapt, cea cu care fostul ei partener a înșelat-o, scrie wowbiz.ro.

Claudia Ghițulescu a recunoscut că bănuia faptul că soțul ei are pe altcineva, însă nu a îndrăznit niciodată să îl acuze, fără să aibă dovezi. Până la urmă, presupunerile artistei s-au dovedit a fi fondate, pentru că a aflat că Marian, cel care îi era partener la acea vreme, avea o relație extraconjugală cu una dintre angajatele lui. „Atunci nu am știut, dar bănuiam, simțeam. Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o…Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?”, a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Fanatik.ro.

Chiar dacă a trecut printr-un mariaj eșuat, Claudia Ghițulescu a declarat că nu își pierde speranța în ceea ce privește găsirea unui nou partener de viață. „Trebuie să fie puternic, foarte deștept și foarte sufletist. După asta m-aș ghida, nu cred că după frumusețe. Și să știi că îmi dau seama de la primele întâlniri. Acum, uitându-mă în trecut, îmi dau seama că îmi lipsea acest lucru. Dar eu, fiind o femeie puternică, nu mi-am dat seama atunci că vreau să fie el grijuliu, atent. Am văzut, însă, că în momentele grele, atunci când ai căzut la pat, ai nevoie de lucrurile astea, și dacă nu le ai… Trebuie să fie sincer, iar eu simt”, a mai adăugat interpreta de muzică populară, pentru sursa amintită.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *