Actualitate

Firmele din Gorj, invitate să participe la licitația pentru amenajarea Parcului „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, invita firmele din Gorj sa participe la licitația organizată de Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru amenajarea Parcului „Tudor Vladimirescu”. Proiectul este unul amplu, în valoare de 3,8 milioane lei și care prevede refacerea aleilor, a spațiilor verzi, o instalație de irigare, iluminat public modern, dar și instalarea de camere de supraveghere.

Invităm, ca de obicei, firmele din judeţul Gorj să participe la licitația organizată de Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru amenajarea Parcului „Tudor Vladimirescu”.
Până în acest moment am avut o colaborare foarte bună cu societățile comerciale de la noi și dacă banii rămân aici, este încă un mare câștig pentru comunitate.
Este un proiect amplu, în valoare de 3,8 milioane lei și care prevede refacerea aleilor (cu piatra cubică), a spațiilor verzi (plantare de arbori, arbuști, gazon) pe o suprafață de 2276 mp, o instalație de irigare, iluminat public modern, dar și instalarea de camere de supraveghere”, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *